Sådan er det gået landsholdsspillerne

- 28/10/19
       
Den forgangne uge har stået i landsholdshåndboldens tegn, og her har vi haft flere spillere i aktion. Læs mere om dette herunder.

I Danmark blev der spillet Bygma Golden League, hvor der foruden de danske værter var deltagelse af tre øvrige topnationer i form af Norge, Frankrig og Spanien.

For det danske landshold var Henrik Møllgaard og Magnus Saugstrup blandt de udvalgte, mens Kristian Sæverås og Sebastian Barthold var med på det norske landshold.

Danskerne lagde ud med et nederlag på 27-31 til Frankrig torsdag aften. I kampen var der spilletid til både Henrik Møllgaard og Magnus Saugstrup. For førstnævntes vedkommende blev det dog sparsomt med spilletiden, da han desværre måtte udgå med en skade i foden i første halvleg.

Skaden har heldigvis vist sig ikke at være så slem som først frygtet. Henrik Møllgaard har således allerede deltaget i dagens træning, og forhåbningerne går på, at han er fit for fight til onsdagens ligakamp ude mod Mors-Thy.

Norge måtte ligeledes se sig slået i deres første kamp ved Golden League, hvor de tabte 27-28 til Spanien. Her var der også spilletid til både Sebastian Barthold og Kristian Sæverås – førstnævnte blev noteret for 3 scoringer.

Det betød, at de to mandskaber skulle mødes lørdag i Gigantium i kampen om tredjepladsen. Det endte uafgjort på en redning af Kristian Sæverås i kampens absolutte sidste sekund, som sendte opgøret ud i straffekast. Her trak danskerne det længste strå.

Henrik Møllgaard sad ude i denne kamp med sin skade, mens der til gengæld blev masser af spilletid til unge Magnus Saugstrup, der gjorde en flot figur på sin vante hjemmebane bl.a. med tre scoringer.

Andetsteds var Janus Smarason med det islandske landshold, der spillede to testkampe mod Sverige. Islændingene vandt det første opgør 27-26, mens det blev til svensk sejr på 35-31 i det andet opgør.

Vores norske bagspiller Mishels Liaba var med det norske B-landshold, der mødte Japan i to testkampe. I første kamp spillede de uafgjort 26-26, mens andet opgør endte med norsk sejr på 33-28. Mishels blev noteret for henholdsvis 3 og 4 scoringer i de to kampe.

Foruden disse var flere af vores unge danske knægte også afsted i landsholdstjeneste. Oliver Norlyk var med det danske U20-landshold til træningssamling.

Danmarks U18-landshold var også samlet til træning, hvor det var vores egen cheftræner Stefan Madsen, som stod i spidsen. Her var der deltagelse af Victor Kløve, Marinus Munk, Christian Termansen og Mikkel Lang Rasmussen, der alle har sin daglige håndboldgang på vores ungdomshold.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere