​Sådan er det gået landsholdsspillerne

- 08/11/20

I den forgange uge har vi haft fem spillere på landsholdstjeneste i form af Henrik Møllgaard, Magnus Saugstrup, Mikael Aggefors, Felix Claar og Lukas Sandell. De vender alle tilbage med lutter sejre i bagagen.

Danmark tog hul på EM-kvalifikationen mod henholdsvis Schweiz og Finland. Første opgør endte med en sejr på 31-26 over schweizerne, mens det lørdag blev til en overbevisende 40-22 sejr for det danske landshold på udebane i Finland.

I begge opgør var Henrik Møllgaard i store perioder en vigtig del af den danske defensiv. Magnus Saugstrup bidrog både forsvars- og angrebsmæssigt, og han blev noteret for to scoringer i begge kampe.

Det svenske landshold åbnede deres EM-kvalifikation med opgør mod henholdsvis Rumænien og Kosovo. I den første kamp vandt svenskerne 33-30 mod Rumænien, mens de søndag aften besejrede Kosovo på udebane med 16-30.

Mikael Aggefors startede begge kampe på mål, og han leverede henholdsvis ti og fire redninger i de to opgør. Felix Claar var på banen i begge opgør - dog uden at komme på måltavlen. Lukas Sandell kom ikke i aktion.

De fem spillere vender nu retur til Aalborg, hvor vi går en spændende uge i møde. Allerede på onsdag gælder det nemlig en plads i Santander Final4, når vi får besøg i Jutlander Bank Arena af Bjerringbro-Silkeborg i Santander Cuppens 1/4-finale.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere