Sæsonen skudt i gang med første træningspas

- 18/07/12
Så er sæsonen skudt i gang. Træner-duoen Nikolaj Jacobsen og Morten Bjerre samlede i dag truppen til den første træning - og efter en kort velkomst blev spillerne sendt ud på løbe-banen til den første test.

Efter træning onsdag, torsdag og fredag tager truppen på mandag på en uges træningslejr på Nordjyllands Idrætsefterskole, Stidsholt, ved Sæby.

Sidst tilkomne spiller i truppen er 19-årige Jeppe Green, der er højre fløj. Ud over at være lillebror til målmanden Jannick Green, så har Jeppe spillet ca. 30 liga-kampe for Lemvig-Thyborøn i sidste og forrige sæson, og flytter til Aalborg for at studere HA på engelsk ved universitet.

Den første træning var uden de to svenskere, Johan Jakobsson, der skal med det svenske landshold til OL i London, og Tobias Aren, der er reserve til det svenske OL-hold, og derfor træner med landsholdet frem til afrejsen til London.

Desuden er målmanden Morten Nergaard med på det norske landshold, der torsdag aften spiller landskamp i Sverige mod Danmark. Her møder Norge med et bobler-landshold, som får chancen mod det danske OL-landshold. I samme turnering spiller Johan Jakobsson, Tobias Aren og det øvrige svenske landshold mod Serbien - og senere mødes vinder mod vinder og taber mod taber.Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere