​Sæsonens første sejr er i hus

- 07/08/19

Aftenens testkamp i Nørhalne sluttede med en overbevisende sejr på 28-15 over sidste sæsons semifinalister fra den svenske liga, IFK Skövde.

Vi kom godt fra land og tog kontrol over kampen fra start. Mod slutningen af første halvleg fik vi opbygget et fint forspring og kunne således gå til pause foran 14-8.

Forsvarsmæssigt stod vi stabilt, og Kristian Sæverås diskede op med flere store redninger.

I anden halvleg fortsatte vi i samme spor – den eneste forskel var dog, at det nu var Mikael Aggefors, der stod i vejen for de svenske gæster.

Angrebsmæssigt bar det fortsat præg af, at det er tidligt i opstartsperioden, men der var dog stadig adskillige gode momenter i offensiven også.

Vi kørte derfor en sikker sejr i hus efter en fin træningskamp, hvor der blev vekslet godt med ressourcerne mellem de kampklare spillere.

Aftenens kamp blev spillet i Nørhalne Hallen, og det var der en helt bestemt årsag til. Klubben fejrer nemlig sit 100 års jubilæum i år, og det fine arrangement med aftenens kamp var en del af klubbens fejring.

Opgøret bød også på et glædeligt gensyn. Rasmus Wremer og Kristian Svensson tørner i dag ud for IFK Skövde – netop de to var holdkammerater med Mads Christiansen og Henrik Møllgaard tilbage i 2010, hvor vi vandt vores første danske mesterskab.

Næste opgave i opstarten bliver i weekenden, hvor drengene drager til Køln for at deltage i en træningsturnering med to kampe på programmet.
 
MATCHFACTS:
 
Målscorere for Aalborg Håndbold:
Sebastian Barthold 9, Magnus Saugstrup 5, Janus Smarason 3, Benjamin Jakobsen 2, Mishels Liaba 2, Tobias Ellebæk 2, Mark Strandgaard 2, Mads Christiansen 1, Henrik Møllgaard 1, Frederik Bech 1. 

Dagens dommere var Thomas Kalisz og Michael Søegaard.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere