Sæsonens første titel på spil i Roskilde

- 28/08/17
At dømme efter de to holds resultater mod Paris SG henholdsvis fredag i Aalborg og lørdag i Skjern er der lagt op til et jævnbyrdigt opgør om Super Cup, sæsonens første titel. Sidste sæsons mesterhold og pokalvinder står face to face i morgen, tirsdag 29. august kl. 20.30 i Roskilde, og begge hold tabte til Paris med cifrene 35-25.
 
Det er næsten præcis tre måneder siden, de to hold udkæmpede to drabelige kampe om det danske mesterskab. Det sluttede uafgjort i Aalborg, og vi vandt i Skjern. Mesterskabet - det tredje på syv sæsoner - var hjemme, mens Skjern måtte nøjes med sølv. Vestjyderne kunne dog trøste sig med, at de tilbage i februar sikrede sig pokaltitlen, netop i Aalborg.
 
Aalborg Håndbold har tidligere vundet Super Cup. Det var i 2012, mens Skjern endnu har sin første Super Cup-titel til gode.
 
Siden mesterskabsduellerne i maj, er der skiftet en del ud på især Skjerns mandskab. Væk er spillere som Morten Balling, Daniel Svensson, Lasse Mikkelsen, Thomas Klitgaard, Søren Pedersen, Jesper Dahl og Emil Bergholt. Nye på holdet er Anders Eggert fra SG Flensburg-Handewitt, målmanden Emil Nielsen fra Århus Håndbold, stregspilleren Christoffer Chichosz fra Mors-Thy Håndbold, venstre backen Jonathan Stenbäcken fra Lemgo og playmakeren Jesper Konradsson fra Alingsås.
 
Kampen i Roskilde dømmes af Jesper Madsen og Mads Dahl Hermann, og du kan se kampen direkte på TV 2 Sport kl. 20.30.
 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere