Sæsonens længste udebanetur venter

- 07/12/18


I morgen (lørdag) kl. 15.00 fløjtes der til start, når vi på udebane møder Nordsjælland Håndbold i hvad ,der er sæsonens længste udebanetur i den hjemlige liga.

Onsdag måtte vi skuffende forlade banen i Jutlander Bank Arena efter sæsonens første pointtab på hjemmebane – heldigvis får vi nu chancen allerede tre dage efter for igen at sætte point på kontoen.

Nordsjælland Håndbold hentede tidligere på ugen point med hjem fra Holstebro, og de ligger nu med ni point i Herre Håndbold Ligaen. Det placerer dem midt i feltet af 6 hold, der alle ligger indenfor to point, og som alle kæmper for at undgå nedrykning og i stedet spille sig nærmere en slutspilsplads.

Vi ligger fortsat nummer 1, og vi tager til Nordsjælland med det klare mål at holde fast i den placering – det kræver en sejr og to point, da GOG nu er lige i hælene på os et point efter.

Tidligere på sæsonen hev vi en sikker otte måls sejr hjem mod nordsjællænderne på hjemmebane, mens vi i den omvendte kamp sidste år måtte tage den lange tur hjem tomhændet efter et to måls nederlag.

Det vidner om, at der venter en svær opgave i morgen, og vi er også fuldt bevidste om, at det kræver en god kamp, hvis vi skal have to point med hjem i bagagen. Det er dog naturligvis, det vi går efter, og alle sejl er sat ind mod at hente sejren og dermed forsvare førstepladsen.

Kristian Sæverås pådrog sig en flænge i fingeren i første minut af midtugens kamp, og han er derfor yderst tvivlsom til kampen mod Nordsjælland. I stedet er vores U18-målmand Søren Brunsborg indlemmet i truppen, og han kan altså potentielt få sin ligadebut lørdag.

Kampen starter kl. 15.00, og opgøret bliver ikke vist på TV. Kampen kan i stedet følges live spil for spil på tophaandbold.dk.
 Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere