Sæsonens mest sete kamp på TV 2 Sport

- 19/05/17
Den afgørende semifinale mod BSV i tirsdags er sæsonens hidtil mest sete liga-kamp (både damer og herrer) på TV 2 Sport. Der var i gennemsnit 135.000 seere fordelt med 113 i 1. halvleg og 157.000 i 2. halvleg.

Mod slutningen af kampen fulgte ikke færre end 193.000 kampen foran tv-skærmen - dertil kommer et ikke kendt antal, der så kampen på TV 2 Play, ligesom kampen også er blevet genudsendt efterfølgende.

Kun én kamp tidligere i TV 2 Sports historie har der været flere seere til en liga-kamp, og det var til en DM-finale.

- Det er en stor fornøjelse for TV 2 Sport, at vi med vores massive dækning af ligahåndbold har givet så mange danskere mulighed for at se deres foretrukne sport i tv. Det glæder os, at seertallene er så høje, og at kan vise så meget dansk tv til mange. Det er dansk tv. Det er dansk underholdning, og håndbold er en sport, som mange børn og unge elsker at dyrke i deres lokale hal, og så kan de næsten hver dag se de bedste af de bedste dyste på Danmarks største sportskanal, siger chefredaktør John Jäger, TV 2 Sport.

Han oplyser samtidig, at der i forbindelse med en anden håndboldkamp med høje seer-tal samtidigt var gennemsnitligt 39.000 seere på 6'eren til Premier League-kampen mellem Tottenham og Crystal Palace, mens gennemsnitligt 58.000 så Arsenal mod Leicester på TV 3 +.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere