Sammen igen efter landskampe: To træninger før topbrag torsdag

- 10/11/15
Landskampe fredag, lørdag og søndag. Rejsedag hjem til Aalborg mandag. Træning tirsdag og onsdag. Torsdag topbrag i Boxer Herreligaen i Brøndby-Hallen mod KIF Kolding København.

Der var lige frem gensynsglæde at spore, da cheftræner Jesper Jensen i dag, tirsdag, havde første træning efter landsholdspausen. Simon Hald, Martin Larsen, Andreas Palicka, Aron Edvardsson og Sander Sagosen har alle været ude i hårde landskampe for deres land, og alle er hjemme igen - uden skader.

- Vi er stolte af at sende spillerne ud for at repræsentere deres land, men samtidig går vi og frygter, at de kommer tilbage med skader eller er slidte efter kampe flere dage i træk, siger Jesper Jensen. Nu er det ovre for denne gang, og vi har fuld fokus på kampen mod KIF Kolding København på torsdag.

- Det er en vanskelig og meget vigtig kamp for os. Vi er forberedte på, at landsholdspausen er kommet på det rigtige tidspunkt for KIF Kolding København, så de formentlig har fået noget af de skadede spillere klar igen, siger Jesper Jensen, der ved dagens træning kunne glæde sig over, at både Morten Slundt og Håvard Tvedten trænede med.

- Nu ser vi til træningen i morgen, hvordan det ser ud med de to, og så vil tiden vise, om de er klar til at spille torsdag.

Kampen spilles torsdag kl. 20.30 i Brøndby-Hallen og kan ses direkte på TV 2 Sport.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere