Sander Sagosen klar til at indtage Aalborg og Gigantium

- 23/05/14
Det 18-årige norske stortalent Sander Sagosen glæder sig til, at han fra 1. juli officielt er Aalborg Håndbold-spiller. Efter at have afsluttet den norske turnering for Haslum HK med serie-mesterskabet, venter der nu den høje playmaker  tre uger med det norske A-landshold.

Inden det går løs med landsholdet, benyttede Sander Sagosen et par fridage til at aflægge Aalborg Håndbold og byen Aalborg et besøg for forberede de praktiske ting i forbindelse med skiftet.

- Jeg har fulgt afslutningen i den danske liga tæt, og Aalborg Håndbold har imponeret med finaleplads og sølv. Desuden er jeg imponeret over den store opbakning, der er ved kampene i Gigantium med et fantastisk hjemmepublikum. Jeg glæder mig virkelig til at spille i Gigantium i den røde trøje, siger Sander Sagosen, der trods sine kun 18 år allerede er noteret for 11 A-landskampe og deltog ved EM i Danmark i januar.

Sander Sagosen møder ind med det norske landshold - bl.a. sammen med sin kommende holdkammerat Ole Erevik - på mandag. Som forberedelse til de to VM-kval-kampe mod Østrig spiller nordmændene tre test-kampe. 28. og 29. maj i Sverige mod Sverige med blandt andre Johan Jakobsson og Niclas Barud, og 3. juni spiller Norge i Wetzlar i Tyskland - mod Tyskland.

De to afgørende VM-kval-kampe spilles 7. juni i Østrig og 14. juni i Norge.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere