Sander Sagosen topscorer i ligaen på rene mål

- 31/12/15
20-årige Sander Sagosen siger goddag til 2016 som topscorer i Boxer Herreligaen, når man renser topscorerlisten for mål på straffekast. 

Sander har i de første 18 spillerunder inden EM-pausen i januar scoret 93 rene mål på 173 skud. Det giver en scoringsprocent på 54. På andenpladen kommer Peter Balling, Team Tvis Holstebro, med 86 rene mål på 194 forsøg - en scoringsprocent på 44. 

Vores højre back Martin Larsen er den spiller, der har scoret nlæstflest rene mål på vores hold, nemlig 80 mål på 160 skud i de 18 kampe - en scoringsprocent på 50. 

Sander Sagosen har desuden været flittigt scorende i vores to hidtidge Europa Cup-kampe og i vores pokalkampe. 

Sander Sagosen går en travl måned i møde. Næppe er nytåret skudt ind, før han møder op i det norske landsholds samling forud for EM i Polen. Først står den på træning hjemme i Norge og dernæst på deltagelse i Golden League i Frankrig 7.-10. januar. 

Norge spiller 7. januar i Rouen i Frankrig mod værtsnationen. Derefter følger to kampe i Paris: 9. januar mod Danmark og 10. januar mod Qatar. 

Norge har EM-base i Katowice i Polen i den indledende pulje. Sander og co. åbner EM mod kampen mod Island med Aron Edvardsson som den ene af to keepere fredag 15. januar. Søndag 17. januar gælder det Kroatien og tirsdag 19. januar Hviderusland. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere