Santander Final4 afgøres i weekenden

- 02/02/18

I weekenden går det løs med Santander Final4 i Holstebro, hvor vi sammen med GOG, TTH Holstebro og Ribe-Esbjerg HH skal kæmpe om pokaltitlen.

I morgen spilles begge semifinaler, mens medaljekampene spilles søndag. Vi starter ud med første kamp i morgen kl. 14.10, hvor vi skal kæmpe mod GOG om en plads i finalekampen.

Der venter et svært opgør mod fynboerne, der i øjeblikket indtager andenpladsen i 888ligaen. På vej til Final4 slog de i deres seneste to Santander Cup-kampe henholdsvis Skanderborg Håndbold og Århus Håndbold.

Vi er dog top motiveret og vil gøre alt for at tage sejren i morgen – en sejr, der vil sende os videre til kampen om Santander Cup trofæet, som vi fortsat ikke har vundet i klubbens historie.

Det vil vi gå benhårdt efter at lave om på i weekenden. Vi har revanche til gode fra sidste år, hvor det blev til et sviende nederlag i semifinalen i Jutlander Bank Arena, inden vi dagen efter rejste os og tog tredjepladsen.

Weekendens Final4 bliver syvende gang, at herrernes pokalturnering afgøres med et Final4-stævne. Af de syv gange er det femte gang, at Aalborg Håndbold er repræsenteret – og hele truppen er sultne efter, at det denne gang skal lykkes os at gå hele vejen.

Rigtig mange Aalborg-tilhængere tager turen til Holstebro i weekenden, og vi er sikre på, de vil give os en fantastisk opbakning i forsøget på at hente pokaltitlen til Aalborg. Er du ikke på plads i Holstebro, har du mulighed for at se morgendagens semifinale direkte på TV2 med optakt fra kl. 13.45.

 
Vejen til Santander Final4

Santander Cup 5. runde:
Team Favrskov - Aalborg Håndbold, 24-38

Santander Cup 6. runde:
Stoholm IF - Aalborg Håndbold, 18-38

Santander Cup 1/8 finale:
HC Midtjylland - Aalborg Håndbold, 21-27

Santander Cup kvartfinale:
Aalborg Håndbold - KIF Kolding København, 38-30
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere