Saphe: Ny eksklusivpartner i Aalborg Håndbold

- 28/06/18

Saphe startede i Aalborg Håndbold i januar 2018 som elitepartner. Samarbejdet er nu forlænget, og Aalborg-virksomheden fortsætter i klubben de kommende tre år, hvor de rykker op som eksklusivpartner.

I februar 2015 blev idéen til Saphe født. Bag virksomheden står civilingeniør og serieentreprenør Freddy Sørensen. Saphe har sine rødder i Aalborg, og deres erklærede mål er at gøre en forskel for trafiksikkerheden, både i Danmark og i Europa.

Den Aalborg-baserede virksomhed er vokset eksplosivt, og siden det første salg i december 2015 er der nu solgt mere end 400.000 Saphe-enheder – de er dog langt fra færdig med at vækste.

- Vi har et produkt, som vi gerne vil have markedsført nationalt, og her er Aalborg Håndbold en helt ideel platform. Vi støtter samtidigt et rigtig godt lokalt projekt, der ligesom os har ambitioner om at skabe resultater samtidigt med at have fødderne solidt plantet på jorden, siger CEO Founder Freddy Sørensen.

- Vi har været rigtig glade for samarbejdet med Saphe indtil nu, og vi ser frem til at fortsætte og bygge videre på den gode relation de kommende år. Saphe har gennemgået en imponerende udvikling, og vi er stolte over at indgå en så stor aftale med en lokal virksomhed, som vi også ser som en blåstempling af vores arbejde i Nordjylland, siger direktør Jan Larsen.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere