Sebastian Barthold fortsætter i Aalborg Håndbold

- 04/04/19
 
Den norske venstre fløj har forlænget sin kontrakt med yderligere et år, så samarbejdet med Sebastian Barthold nu løber frem til sommeren 2020.
 
27-årige Sebastian har også i denne sæson vist målform, og han er indtil nu noteret for hele 141 fuldtræffere.
 
- I denne sæson er Sebastian for alvor trådt i karakter, og han har utallige gange vist prøver på sit store talent. Jeg er derfor naturligvis rigtig glad for at have forlænget samarbejdet med ham og ser frem til, at vi fortsat kan nyde godt af Sebastians mange kvaliteter, siger direktør Jan Larsen.
 
- Jeg er utrolig glad for at have forlænget samarbejdet, så jeg kan fortsætte min håndboldkarriere i Aalborg. Efter pokaltitlen har jeg fået smag på endnu mere, og jeg glæder mig til de kommende udfordringer, hvor vi skal være med til at kæmpe om flere titler, siger Sebastian Barthold.

I samme ombæring har vi også fornyet samarbejdet med Nykredit, som har været Sebastians personlige sponsor, siden han kom til klubben i sommeren 2017.

På billedet giver centerdirektør hos Nykredit Dorthe Gamst Boelskifte og Sebastian Barthold hånd på det fortsatte samarbejde. 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere