​Sejr efter målrigt opgør i Fredericia

- 19/02/20

Det var ikke altid lige kønt, men efter en hæsblæsende og tempofyldt kamp i Fredericia sled vi os til en sejr på 33-31 efter pauseføring på 15-13.

Opgørets indledning var præget af flere fejl, og målene lod vente på sig fra start. Knap ti minutter inde i kampen blev der dog løsnet op for tingene, og begge hold kom godt ud over stepperne.

Scoringerne blev forholdsvist ligeligt fordelt, og ingen af holdene formåede at skabe hul de første 30 minutter. På en sidstes sekunds scoring i første halvleg sikrede Magnus Saugstrup os dog en pauseføring på 15-13.

Efter pausen fortsatte det samme kampbillede indledningsvist. Der var tæt løb, og det høje tempo førte mange scoringer men også flere uprovokerede fejl med sig.

Med et kvarter igen tog hjemmeholdet føringen i en kogende thansen arena, og det fik Stefan Madsen til at trykke på timeout-knappen – og herefter vendte tingene.

Vi gik over til at spille 7 mod 6, og et par gode angreb og nogle hurtige kontrascoringer gav os en firemålsføring kort efter.

Det var dog ikke nok til at lukke kampen. Fredericia kæmpede sig tilbage i kampen, og vi forspildte flere chancer for at slå det sidste søm i kisten.

Da det hele skulle afgøres viste vi dog den nødvendige koldblodighed, og med Mark Strandgaards scoring til slutresultatet 31-33 med få sekunder tilbage var sejren en realitet.

Kampen var fyldt med højt tempo, men der sneg sig også mange fejl og uskarpheder ind. Det blev derfor en noget rodet affære til tider, men med den afgørende coolness, da det virkelig gjaldt, fik vi hevet sejren i land.

Med sejren bibeholder vi vores forspring på 8 point ned til TTH Holstebro på andenpladsen, og med kun fem kampe tilbage er vi nu blot en enkelt sejr fra at sikre os grundspillets førsteplads.

I første omgang gælder det dog en ny VELUX EHF Champions League udfordring, når vi på lørdag gæster Zagreb, hvor vi med en sejr kan sikre os fjerdepladsen og dermed hjemmebanefordelen i CL’s 1/8 finale.

Til slut skal lyde en stor tak til de medrejsende Aalborg-tilhængere, som var med til at skabe en flot kulisse i en stemningsfyldt thansen arena.
 
MATCHFACTS:
 
Målscorere for Fredericia Håndboldklub:
Rune Schrøder 6, Kristian Stoklund 5, Kasper Young 4, Nikolaj Mehl 4, Rune Andersen 3, Martin Bisgaard 3, Jakob Mikkelsen 2, Rasmus Meyer 1, Kristian Olsen 1, Jakob Frederiksen 1, Mathias Hedegaard 1.

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Sebastian Barthold 6, Janus Smarason 4, Buster Juul 4, Ómar Ingi Magnússon 4, Mark Strandgaard 4, Mads Christiansen 3, Henrik Møllgaard 3, Magnus Saugstrup 3, Tobias Ellebæk 2.

Redninger:
Emil Tellerup: 9/29 (31 %)

Mikael Aggefors: 12/32 (38 %)
Kristian Sæverås: 4/15 (27 %)

Udvisninger:
Fredericia Håndboldklub: 3 x 2
Aalborg Håndbold: 2 x 2

Dagens tilskuertal i thansen arena var 1.880.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere