Sejr eller uafgjort i Ungarn sender os videre i Champions League

- 19/02/15
Torsdag aften spillede HC Motor Zaporozhye og Kielce deres 10. og sidste kamp i gruppespillet i pulje D i Champions League. Før denne kamp var ubesejrede Kielce sikker på førstepladsen, og Pick Szeged er sikker på andenpladsen, mens fire hold: Dunkerque, Kadetten Schaffhausen, Zaporozhye og vi selv alle har seks points.

Zaporozhye gik på "hjemmebanen" i Kiev til pausen med en føring på 19-10 og førte 27-26 indtil 37 sekunder før tid. Så gik det grueligt galt for ukrainerne, da Kielce scorede to gange og vandt 28-27.

Dermed slutter Zaporozhye på seks point og må afvente resultaterne af weekendens to øvrige kampe. Lørdag kl. 16.00 mødes Dunkerque og Kadetten Schaffhausen i det nordfranske, og søndag kl. 19.00 spiller vi i Szeged i Ungarn.

Med en sejr eller uafgjort er vi videre til 1/8-finalerne uafhængig af resultatet af Dunkerque mod Kadetten - fra enten tredje- eller fjerdepladsen.

Et nederlag betyder farvel til Champions League.

Vi tabte 28-25 til Pick Szeged på hjemmebane i efteråret.

Kampen i Szeged dømmes af Renars Licis og Zigmars Stolarovs fra Letland, og du kan se kampen direkte søndag kl. 19.00 på DR 3.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere