​Sejr i Fredericia

- 06/10/20

På endnu en stærk afslutning sikrede vi os her til aften en ny sejr, da vi besejrede Fredericia 36-33. Kampen bølgede længe frem og tilbage, men i slutfasen var vi skarpest og sætter dermed yderligere to point på kontoen.

Små tre minutter skulle der gå, før hjemmeholdet sendte kampens første scoring i mål. Men herefter blafrede netmaskerne ofte – og det var i begge ender af banen.

Vi havde rigtig svært ved at bryde Fredericias offensiv, og alt for ofte spillede de sig frem til fine skudmuligheder.

Offensivt kom vi fint fra land, men vi manglede dog den afgørende skarphed og kvalitet. Det førte til en tæt første halvleg, som bølgede frem og tilbage og sluttede helt lige, 17-17.

I anden halvleg var kampbilledet det samme. Vi kunne ikke konsekvent få sat en kæp i hjulet på hjemmeholdets offensiv, og det forblev en tæt og højdramatisk affære.

Føringen skiftede mellem begge mandskaber, og med otte minutter igen var stillingen 30-28 i Fredericias favør, og det fik Stefan Madsen til at trykke på timeout-knappen.

Det ledte til en god periode for vores vedkommende, hvor vi med fire scoringer på stribe fik spillet kampen over på vores hænder.

I den afgørende fase havde vi den nødvendige kynisme og koldblodighed, og vi fik dermed lukket kampen til en sejr på 36-33.

Kampen blev spillet på offensivernes præmisser, men da det virkelig gjaldt kendte vi vores besøgelsestid, og vi hentede dermed den 13. sejr ud af 13 mulige i denne sæson.

Nu venter et vaskeægte topbrag på lørdag, hvor GOG kommer på besøg i Jutlander Bank Arena.

 
Matchfacts:

Fredericia Håndbold målscorere:
Martin Bisgaard 7, Nicolai Nørager 5, Martin Hedegaard 5, Jakob Mikkelsen 4, Kristian Stoklund 4, Anders Kragh Martinussen 3, Rasmus Meyer 2, Kasper Young 2, Rune Andersen 1. 

Aalborg Håndbold målscorere:
Lukas Sandell 8, Buster Juul 6 (5), Henrik Møllgaard 5, Magnus Saugstrup 4, Mark Strandgaard 3, Nikolaj Læsø 3, Jonas Samuelsson 2, René Antonsen 2, Felix Claar 2, Mads Christiansen 1. 

Udvisninger:

Fredericia Håndboldklub: 2 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 2 x 2 min. 

Redninger:

Emil Tellerup: 9/30 (30 %)
Jimmi Andersen: 5/17 (29 %)
Mikkel Løvkvist: 0/1 (0 %)

Simon Gade: 9/34 (26 %)
Mikael Aggefors: 1/9 (11 %) 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere