Sejr i søndagens kamp

- 03/10/21
Efter en tæt affære i første halvleg, trak vi langsomt fra i anden halvleg af kampen, som dermed ender med en sejr på 32-23 over Lemvig-Thyborøn Håndbold trods en pauseføring til udeholdet på 14-13.

Tempoet var lavt fra start og der manglede intensitet, hvilket medførte, at Lemvig hang ved og bragte sig af flere omgange foran og kunne gå til pause foran. 

Vi kom bedre fra start i anden halvleg og med mere tempo og intensitet trak vi hurtigt fra, ikke mindst grundet en velspillende Simon Gade i målet. Med solidt spil kunne vi køre Lemvig trætte og køre den sikkert i land.

Vi er derfor glad for, hvad der endte med at blive en sikker sejr, og vi vender nu snuden mod Saudi Arabien, hvor VM for klubhold venter den kommende uge.

Matchfacts

Aalborg Håndbolds målscorere:
Andreas Holst 6, Lukas Sandell 5, Sebastian Barthold 5, Jesper Nielsen 4, Kristian Bjørnsen 3, Buster Juul 2, René Antonsen 2, Benjamin Jakobsen 2, Henrik Møllgaard 1, Jonas Samuelsson 1, Martin Larsen 1.

Lemvig-Thyborøns målscorere:

Mads Thymann Hansen 7, Thomas Bohl Damgaard 6, Joakim Hykkerud 2, Nicolaj Spanggaard 2, Jacob Hessellund 2, Frederik Iversen 1, Jesper Kokholm 1, Rasmus Porup 1, Christian Holm 1.
 
Udvisninger:


Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.
Lemvig-Thyborøn Håndbold: 3 x 2 min.

Redninger:

Simon Gade: 15/38 (39 %)

Svend Rughave: 1/11 (9 %)
Nicklas Graugaard: 7/29 (24 %)

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena: 3834


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere