​Sejr i uskøn affære

- 04/10/19

Aftenens hjemmekamp mod Lemvig-Thyborøn Håndbold blev i perioder en meget rodet og uskøn affære. Opgøret bølgede længe frem og tilbage men efter en dramatisk afslutning, spillede vi os til en sejr på 28-27.

Vi kom ellers planmæssigt fra start, og Magnus Saugstrup og Buster Juul sørgede for en 2-0 føring i kampens indledning.

Derefter fortsatte vi med at være i kontrol af kampen, og selvom spillet ikke var prangende formåede vi at spille os til en føring på fire mål.

Gæsterne slap dog ikke grebet om kampen, og de fik kæmpet sig tilbage i opgøret, og ved pausen var stillingen således 15-14.

Lemvig-Thyborøn fik spillet til at foregå på deres præmisser, og de fik kampen helt ned i tempo. Gang på gang formåede de at finde huller i vores forsvar og komme frem til fine chancer.

Vi formåede ikke at få samme tempo og flow i spillet, og det blev derfor en noget uskøn kamp.

Det udnyttede gæsterne bedst, og efter pausen fik de spillet sig til en føring på 20-23 med lidt under et kvarter tilbage af opgøret.

I slutfasen fik vi dog vist vores klasse ved at få vendt kampen til sejr og to vigtige point på en aften, hvor tingene bestemt ikke gik vores vej.

Det holdte dog utroligt hårdt mod et godt kæmpende og taktisk klogt spillende Lemvig-Thyborøn hold, og der skulle en neglebider af en afslutning til, før vi kunne kåres som vindere.

Med godt et halvt minut tilbage sikrede Henrik Møllgaard os føringen på 28-27. I det efterfølgende angreb lykkedes det os at holde gæsterne til et frikast efter tid, som til stor jubel gik i paraderne, og sejren var dermed i hus.

Det blev bestemt ikke en nem dag på kontoret, men faktum er, at vi kan tilføje to point til kontoen, og vi ligger os dermed alene i spidsen af Primo Tours Ligaen.

Næste opgave er på onsdag ude mod TTH Holstebro. Derefter er vi igen på plads i Jutlander Bank Arena, når der venter et stort CL-brag mod Pick Szeged søndag 13. oktober kl. 16.50. Køb din billet til denne kamp.
 
MATCHFACTS:
 
Målscorere for Aalborg Håndbold:
Henrik Møllgaard 5, Mark Strandgaard 4, Sebastian Barthold 4, Janus Smarason 3, Oliver Norlyk 3, Magnus Saugstrup 3, Tobias Ellebæk 3, Buster Juul 2, Mishels Liaba 1. 

Målscorere for Lemvig-Thyborøn Håndbold:
Rasmus Porup 6, Jonas Langerhuss 5, Christian Holm 4, Mark Nikolajsen 3, Mathias Porsholdt 3, Jesper Kokholm 3, Pelle Schilling 2, Nicolaj Spanggaard 1. 

Redninger:
Kristian Sæverås: 3/12 (25 %)
Mikael Aggefors: 9/27 (33 %)

Ronnie Nicolajsen: 10/37 (27 %)

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.
Lemvig-Thyborøn Håndbold: 4 x 2 min. + et direkte rødt kort.

Dagens dommere var Jacob Jæger Pagh og Kalle Thygesen.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 2.837. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere