​Sejr mod Elitesport Vendsyssel i træningskamp

- 25/07/20

Lørdagen bød på fællestræning med Elitesport Vendsyssel Håndbold i Stadionhallen, hvor der bl.a. blev spillet en træningskamp på 2x25 + 15 minutter. Vi vandt kampen 41-20 og viste flere fine takter undervejs.

Det var første mulighed for vores nytilkomne spillere til at vise sig i kampaktion, og spilletiden blev fordelt ligeligt, og alle mand fik godt med kampminutter i benene.

Eneste ukampdygtige spiller var Sebastian Henneberg, som sad ude med en småskade.

Træningskampen bød også på det længeventede comeback til Andreas Holst, der var tilbage i kamp for første gang siden starten af 2019. Han kvitterede med to scoringer i opgøret.  

Undervejs i kampen var vi i front 26-5, men koncentration dalede en smule i slutningen af de i alt 65 spilleminutter.

Samlet set var det dog en yderst godkendt træningskamp, hvor vi viste gode takter i alle spillets facetter, og ikke mindst fik kampminutter i benene tidligt i opstartsfasen.

Jonas Samuelsson blev dagens topscorer med otte scoringer.

Elitesport Vendsyssel spiller til dagligt i 1. divison, og klubben er en nyligt oprettet overbygning mellem FFI Håndbold og Hjørring Håndbold. Vi siger tak for kampen og ønsker held og lykke med projektet!
 
Aalborg Håndbold målscorere:
Jonas Samuelsson 8, Sebastian Barthold 6, Felix Claar 4, Lukas Sandell 4, Buster Juul 4, Nikolaj Læsø 4, Magnus Saugstrup 2, Benjamin Jakobsen 2, Henrik Møllgaard 2, Andreas Holst 2, Mads Christiansen 1, Mark Strandgaard 1, René Antonsen 1.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere