Sejr over GOG i sidste test - stor føring væk til sidst

- 24/08/12
Det var så de test-kampe. 26-24 i Stensbo-Hallen i Suldrup over GOG fra 1. division. Efter 1. halvleg var stillingen 16-12 til os. 

Der var positive elementer i spillet at tage med hjem fra især 1. halvleg, og de første 12-14 minutter i 2. halvleg, men mod slutningen manglede kampen generelt intensitet, og der blev nærmest kun byttet mål, dog var GOG flittigst scorende. 

Kristian Kjelling var tilbage på holdet efter sin næse-operation og spillede ca. 10 minutter i hver halvleg uden at komme for tæt på forsvaret. 

Målscorere var: Håvard Tvedten 6 (3), Johan Jakobsson 4, Mads Mensah Larsen 4, Jan Lennartsson 3, Jacob Bagersted 3, Tobias Aren 2, Morten Slundt 2, Kristian Kjelling 1 og Martin Larsen 1. 

Den lynhurtige højre fløj, Marc Strandgaard, blev topscorer med 10 mål for GOG, heraf 5 på straffekast. 

Nikolaj Jacobsen og Morten Bjerre melder herefter holdet klar til Super Cup på tirsdag kl. 18.45 i Gigantium - mod Bjerringbro-Silkeborg. Du kan fortsat nå at sikre dig billet på www.aalborghaandbold.dk og husk, at du har mulighed for at opleve holdpræsentationen i Carlsberg Cafeen før kampen - og bestille mad for kun 69 kroner på www.aalborghaandbold.dkTilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere