Sejr over HC Fyn - midt i hård træningslejr i Fåborg

- 12/08/11
Liga-holdet er i disse dage på mini-træningslejr i Fåborg, og efter hård træning fredag formiddfag spillede vi sidst på eftermiddagen mod det lokale 1. divisionshold, der fornyligt har skiftet navn til HC Fyn med ambitioner om at rykke i ligaen.

Med sports- og sponsorchef Lars Krogh Jeppesen i forsvaret de første 10 minutter af kampen ydede hjemmeholdet god modstand. Aalborg Håndbold førte 14-12 ved pausen og vandt kampen 30-29. På Fåborgs hold er også den tidligere AaB-keeper John Boye.

Holdet er fortsat uden småskadede Jacob Bagersted, hvilket giver chancen i både forsvar og angreb for de to 16-årige Martin Kjærgaard og Simon Hald. Det normale andetvalg på stregen, 19-årige René Antonsen, er jo med U 19-landsholdet til VM i Argentina.

Målscorere for Aalborg Håndbold: Jonas Larholm 6, Jan Lennartsson 6, Kristian Kjelling 6 (1), Håvard Tvedten 5 (1), Henrik Møllgaard 3, Martin Kjærgaard 2 og Rasmus Carlsen 2.

Mini-træningslejren i Fåborg slutter søndag formiddag. Næste uge byder på tre test-kampe for holdet, mandag i Østervrå mod Mors-Thy, torsdag i Thisted igen mod Mors-Thy og lørdag i Suldrup mod Viborg HK.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere