​Sejr over SønderjyskE

- 20/09/17

Efter lidt vanskeligheder i starten af kampen fik vi styr på spillet, og vi vandt aftenens opgør 28-24 hjemme over SønderjyskE efter 14-14 ved pausen.

Kampen startede lidt rodet, og den bød bl.a. på et par dumme fejl i angrebet. Det førte til nogle nemme scoringer for udeholdet, der efter 14 minutters spil havde føringen 7-9.

Vi fik herefter bedre kontrol på spillet, og hele holdet steppede et niveau op. Fejlene blev minimeret, vi stod bedre i forsvaret, og Søren P bød ind med flere vigtige redninger i buret. Vi fik således lukket hullet inden halvlegen, hvor det var helt lige 14-14.

Efter pausen kom vi godt ud, og vi fik hurtigt skabt et lille hul, som gæsterne ikke formåede at lukke. I slutminutterne kom sejren derfor aldrig rigtigt i fare, og vi kan glæde os over en 28-24 sejr foran et endnu engang veloplagt hjemmepublikum.

Kampens helt store profil blev Patrick Wiesmach, der scorede ikke færre end 10 mål på 11 forsøg. Derudover gjorde både Søren Pedersen og Lovro Jotic ligeledes en særdeles god figur – Søren stod med en redningsprocent på 50, mens Lovro både bød ind med en håndfuld vigtige mål samt assists.

Det var dog en kamp, hvor der hele vejen rundt var masser af gejst og fight fra gutterne – det var derfor i høj grad hele holdets indsats, der var med til at sikre en fortjent sejr hjemme i Jutlander Bank Arena.

Næste kamp er allerede søndag – og det er endnu en vigtig en slagsen. RK Celje kommer på besøg i VELUX EHF Champions League, og vi får brug for en sejr i vores bestræbelser på at gå videre fra gruppespillet. Du kan fortsat købe billet, hvilket kan gøres lige her.

MATCHFACTS:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Patrick Wiesmach 10, Simon Hald 5, Lovro Jotic 5, Martin Larsen 4, Buster Juul 2, Andreas Holst 1, Magnus Saugstrup 1.

Målscorere for SønderjyskE:
Mikkel Kjær Møller 8, Chris Jørgensen 4, Alexander Hansen 4, Mattias Thynell 3, Aaron Mensing 1, Adam Nyfjäll 1, Christoffer Fors 1, Christian Jensen 1, Simon Kristiansen 1. 


Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min
SønderjyskE: 3 x 2 min.  


Dagens dommere var Per Olesen og Nicklas Mark Pedersen.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena 3.453. 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere