Sejr på 27-19 over Drammen HK i første testkamp

- 05/08/16
Det blev en sejr på 27-19 over norske Drammen HK i sæsonens første testkamp, der blev spillet i Klarup-Hallen foran ca. 400 tilskuere. Vi førte 13-9 ved pausen. 

Aron Kristjanssons tropper havde speciel fokus på forsvarsspillet, og det lykkedes i det meste af kampen at holde nordmændene fra at tilspille sig de helt store chancer, ligesom der var god koncentration i spillet. 

Vi var uden målmanden Mikael Aggefors, der er med Sverige til OL, så Søren Westphal spillede hele kampen. Arnor Atlason og Christian Jensen sad over med små-skader, og efter et kvarter måtte Rene Antonsen udgå efter at være blevet ramt i hovedet af en modspillers knæ. Magnus Saugstrup var heller ikke med, da han fortsat spiller U 20 EM i Kolding. Her var han igen af de bærende spillere, da holdet tidligere i dag vandt 34-28 over Island. Magnus scorede seks mål. 

Aalborg Håndbolds målscorere: 

Simon Hald 6, Patrick Wioesmach 5,  Stefan Sigurmannsson 4 (1), Sander Sagosen 3, Martin Larsen 3, Chris Jørgensen 2, Buster Juul 2 (1), Rene Antonsen 1 og Tobias Ellebæk 1. 

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere