Sejr på et mål i gyser-kamp i Brasilien - fem mål af Hald

- 23/07/15
Der var drama til sidste sekund, da det danske U 21-landshold med Simon Hald, Christian og Magnus Saugstrup på banen og Stefan Madsen på trænerbænken i nat dansk tid mødte Korea i den anden kamp ved VM i Brasilien.

Anfører Hald og co. hev en sejr på 28-27 hjem efter at have været bagud 13-10 ved pausen. De hurtige koreanere spillede teknisk håndbold på højt niveau og gav danskerne problemer. Samtidig lavede danskerne en del tekniske fejl, og det betød, at Korea var foran 13-10 ved pausen.

Danskerne kæmpede flot videre, selv om de var bagud langt ind i 2. halvleg. Vi kom foran med et enkelt mål og trak det længste strå i en meget hektisk afslutning, der bl.a. bød på en flot scoring af Christian Jensen, hans eneste mål i kampen.

Simon Hald spillede samtlige 60 minutter i forsvar og angreb og scorede fem mål. Magnus Saugstrup spillede også en del i både forsvar og angreb, og på et tidspunkt spillede både Hald og Saugstrup i angrebet.

Der var stor jubel over den danske sejr - ikke mindst hos de 21 familiemedlemmer, der er med i Brasilien, heriblandt flere aalborgensere.

Næste kamp er mod Algeriet - natten til fredag dansk tid.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere