Sejr påkrævet for at holde fast i toppen

- 08/02/19

 

I weekenden går turen til Mors, når der lørdag kl. 16.10 fløjtes til start i et opgør, hvor der er to yderst vigtige point på spil.

Vi indtager fortsat andenpladsen i Herre Håndbold Ligaen, og vi har hårdt brug for sejren lørdag for at følge med GOG, der topper tabellen – med en sejr vil vi blot være et point fra fynboerne på førstepladsen.

Mens vi kæmper om vigtige point til topstriden, så har hjemmeholdet hårdt behov for pointene i en tæt bundstrid. Med 10 point hidtil i Ligaen ligger Mors-Thy i øjeblikket næstsidst – et point foran sidstepladsen, som betyder direkte nedrykning.

Lørdagens kamp er altså et opgør mellem to hold, der kæmper i hver sin ende af tabellen – men det er ikke til at tage fejl af, at begge mandskaber vil jagte sejren benhårdt.

Vi har historisk set haft et godt tag på dette nordjyske lokalopgør og har således vundet de seneste otte indbyrdes møder – det seneste af slagsen en vigtig kvartfinale i Santander Cuppen tilbage i december, som ligeledes blev vundet i Sparekassen Thy Arena.

Der plejer altid at være masser af nerve i opgørene, og lørdag bliver formentlig ingen undtagelse. Hjemmeholdet har været bedre kørende på hjemmebane i de seneste kampe, hvor de således har hentet tre sejre af de seneste fem mulige.

Vi hopper dog i bussen med et klart mål for øje - vi skal løse opgaven, der venter os, og tage de to vigtige point med tilbage til Aalborg.

Selvom du ikke tager turen til Mors, er der stadig mulighed for at følge med i drengenes jagt på sejr – kampen bliver nemlig vist direkte på TV2 med kampstart kl. 16.10.
 Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere