Sejrsmål af Buster Juul i sidste sekund

- 03/12/16
På et mål af Buster Juul i sidste sekund sikrede vi os sejren i den vanskelige udekamp i Brøndby-Hallen mod KIF Kolding København. En sejr på 31-30, der betyder, at vi konsoliderer førstepladsen i 888ligaen efter 12 kampe. 

Med 8-10 sekunder igen af den tætte kamp udlignede Konstantin Igrupulo til 30-30. Vi fik hurtigt bolden op til midten, ud til Sander Sagosen, der spillede Buster Juul på fløjen. Ind over og scoring ind fremstormende Marcus Cleverly. 

Kæmpe-jublescener over en sejr, der flere gange var på vippen i den sidste del af kampen, efter at vi ellers havde været dominerende. Vi viste igen en flot moral ved at komme tilbage, efter at hjemmeholdet var foran 28-26 med ni minutter igen. Kolding havde chancen for at komme foran med tre mål, men så scorede Buster Juul, Sander Sagosen og Martin Larsen tre på stribe til føring på føring 29-28. Sander bragte os foran 30-29, og Simon Hald havde chancen for at øge føringen, men ramte overliggeren. 

Efter en time out til begge hold udlignede Igropulo til 30-30, men vi var hurtige i opfattelsen til at udnytte de sidste sekunder optimalt. 

En herlig sejr på en dag, hvor vi var pressede på ressourcer i bagkæden, da Arnor Atlason ikke var i stand til at spille, og hvor Sander, Chris og Martin måtte trække det store læs. 

Desuden var det en kamp, hvor vi manglede redninger i målet. U 18-keeperen Rasmus Thomasberg Poulsen blev noteret for holdets ene redning i 1. halvleg, men mod slutningen af kampen fandt Aggefors afgørende redninger frem. Redninger, som var med til at sikre sejren. 

Vi fik en fornem start - foran 5-1 efter fem minutter, men hjemmeholdet kom bedre med, og vi gik til pausen foran 17-16. 

Både Niko Mindegia og Antonio Garcia kom i gang i Koldings angreb i 2. halvleg, og dem havde vi svært ved at styre samtidig med, at Cyril Viudes voldte os problemer på stregen. 

Alt i alt en flot kamp, flot fight og et super-resultat, som giver et godt rygstød før den vigtige hjemmekamp mod TTH Holstebro på onsdag kl. 19.30. 


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere