Seks mål af Larsen og to mål af Hald

- 18/06/17
Det danske landshold sluttede EM-kval-turneringen med en walk over mod Letland, der end ikke havde dansk liga-niveau. Sejren blev på 33-16 efter 14-5 ved pausen. 

Simon Hald spillede hele 1. halvleg, scorede to mål og fik tilkendt to straffekast. Martin Larsen spillede hele 2. halvleg og scorede seks mål, og han blev dermed dansk topscorer

Sander Sagosen og Norge sikrede EM-billetten med en sikker sejr hjemme i Oslo over Litauen, der blev besejret 30-20. Fem mål af Sander Sagosen. 

Sveroge sluttede EM-kval af med betydningsløs kamp mod Slovakiet. Sverige har længe været sikre på førstepladsen i pulen og vandt da også sikkert 31-17. Mikael Aggefors spillede de første 50 minutter og stod stærkt. 

Med en sejr på 34-26 på hjemmebane over Ukraine sikrede Island med Janus Smarason og Arnor Atlason sig den 16. og sidste plads ved slutrunden i Kroatien til januar. Helt bogstaveligt. 

Resultatet betød, at Island slutter på tredjepladsen i puljen, men normalt er det kun de to bedste i puljen, der går videre. Dog går den bedste tre'er videre, og den billet napper Island. 

Janus Smarason scorede et enkelt mål, mens Atlason ikke kom på scoringslisten i den islandske sejr. 

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere