Semifinale eller slut - søndag kl. 18.30 mod Skjern

- 28/04/17
Onsdag aften kvalificerede Skjern Håndbold til semifinalerne med en kneben sejr over GOG efter en yderst dramatisk kamp. I aftes vandt vi 26-22 over KIF Kolding København, så vi kan fortsat selv afgøre, om vi også booker en plads i semifinalerne. Det kræver en sejr over de grønne vestjyder. Taber vi eller spiller uafgjort, så er sæsonen, og GOG tager pladsen i semifinlane, hvis de besejrer KIF Kolding København i en kamp, der spilles samtidig med vores. 

Mere spændende og dramatisk kan det ikke blive. Det er femte gang i denne sæson, vi møder, og vi har endnu den første sejr til gode. Det blev uafgjort for ikke ret lang tid siden, da vi mødtes i den sidste kamp i grundspillet, og for godt en uge siden tabte vi 30-29 i Skjern. 

Nok er Skjern sikker på en plads i semifinalen, men placeringen i puljen afgør, hvem modstanderen bliver. Placeringerne i den anden pulje afgøres i morgen lørdag. Nummer et i den ene pulje møder nummer to i den anden bedst og omvendt - i semifinaler bedst af tre kampe. 

Skjerns trup er skadesfri, så vi ved, hvad skal op imod: Kasper Søndergaard, Lasse Mikkelsen, Markus Olsson, Morten Balling, Cornelius Kragh, Bjarke Christensen, Rene Rasmussen, Bjarte Myrhol, Thomas Klitgaard, Daniel Svensson med tre keepere: Søren Pedersen, Magnus Dahl og Tibor Ivanesevic. 

Der er stor interesse for kampen med mange tilskuere, men det er fortsat muligt at købe billet på www.aalborghaandbold.dk.

Kampen dømmes af Jesper Madsen og Mads Dahl Hermann. 


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere