​Semifinalepladsen skal sikres i Skjern

- 04/05/21

Onsdag aften er slutspilshåndbolden tilbage, når vi på udebane møder Skjern Håndbold. Med en sejr kan vi sikre os en semifinaleplads, og du kan følge opgøret på TV2 Sport fra kl. 18.00. Kampstart er kl. 18.30.

Landsholdspausen er nu veloverstået, og onsdag er der igen slutspilshåndbold på programmet. Vi er halvvejs i slutspillet, og efter tre kampe topper vi puljen med 6 point.
TTH Holstebro følger efter med 5 point, mens onsdagens modstander og Skanderborg er noteret for 2 point hver.

I det omvendte opgør i slutspillet sikrede os vi en overbevisende sejr på 41-32 i Jutlander Bank Arena efter særligt en flot anden halvleg, som vi vandt med 23-15.

Med en gentagelse og en ny sejr i Skjern kan vi altså sikre os en semifinaleplads, inden vi er tilbage i Jutlander Bank Arena til slutspillets to sidste kampe.

De grønblusede vestjyder har dog også masser at spille for. De vandt deres seneste kamp i Skanderborg, og hjemmeholdet har hårdt brug for endnu en sejr for at holde liv i deres semifinale-muligheder.

Der er derfor lagt op til et brag af en kamp i Skjern Bank Arena, og du kan som nævnt følge det spændende opgør direkte på TV2 Sport fra kl. 18.00 onsdag aften.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere