Sikker - men for lille sejr over Sønderjyske - 3.784 tilskuere

- 02/03/12
Vi fik revanche over SønderjyskE. To point - og ikke flot angrebsspil i de første 30 minutter anført af en veloplagt Jonas Larholm. 37-33 efter 20-.15 ved pausen, men sejren var for lille. Det var en kamp, vi kunne have vundet med mindst 10 mål, hvis vi havde dækket bedre op og givet målmændene bedre arbejdsbetingelser.

Vi fik en forrygende start og kom foran 5-1 og 6-2 og med største føring ved 16-7 efter 19 minutter. Der var flow og bevægelse i angrebsspillet, og forsvaret fungerede fint i begyndelsen, selv om SønderjyskE fik en del mål, fordi vort returløb efter scoringer ikke var koncentreret nok.

Vi førte 18-9 efter 23 minutter, men inden pausen var føringen skrumpet til fem mål - 20-15.

Vi udbyggede føringen til otte mål ved 29-21 efter 11 minutter, men så gik SønderjyskE frem i offensivt forsvar, hvilket gav rodet spil, og sønderjyderne fik pyntet på resultatet, uden at der dog nogensinde blev spænding om udfaldet.

To point på kontoen, og vi er fortsat med i kampen om placeringerne som nummer fire og fem. Vi er nummer seks, tre point efter både Skjern og Team Tvis Holstebro. Forude venter tre vanskelige udekampe mod Skive FH på onsdag, Nordsjælland i næste weekend og Skanderborg 18. marts, inden vi slutter grundspillet på hjemmebane mod Mors-Thy onsdag 21. marts kl. 18.30.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere