​Sikker sejr i det sønderjyske

- 25/09/19

Aftenens kamp på udebane mod SønderjyskE endte med en komfortabel sejr på 22-29 efter pauseføring på 10-16.

Godt 2.000 forventningsfulde tilskuere var mødt op til aften i Broager Sparekasse SKANSEN, og der var godt med intensitet og tænding i en tæt åbning på kampen.

Efter 10 minutters spil var stillingen således 4-5. Herfra fik vi dog for alvor vind i sejlene.

Vi formåede at steppe et gear op i begge ender af banen. Forsvarsmæssigt gjorde vi det svært for hjemmeholdet, som forsøgte sig med 7 mod 6 spillet, hvilket vi straffede et par gange midtvejs i første halvleg.

Angrebsspillet flød ligeledes rigtig godt, og vi havde masser af tempo og flow. Vi fik således på lidt mere end ti minutters spil forvandlet en et-måls føring til en mere komfortabel føring på 5-13.

Mod slutningen af første halvleg var marginalerne ikke på vores side, og hjemmeholdet fik derfor færten lidt igen ved at indhente en smule af føringen.

Efter pausen tog vi igen teten, og specielt defensivt leverede vi en rigtig fin kamp med en velspillende Mikael Aggefors som en god sidste skanse.

Hjemmeholdet skulle således slide for at komme på måltavlen. I vores angrebsspil havde der i anden halvleg sneget sig flere fejl ind, mens vi i perioder manglede den samme kynisme og koncentration i afslutningerne.

Vi formåede dog fortsat at holde et fast greb om kampen, og sejren kom derfor aldrig rigtig i fare.

En god defensiv samt en forrygende spillende Mikael Aggefors dannede grundlaget for aftenens sejr, hvor bredden var i spil. Alle mand bød sig til undervejs til to vigtige point i en ægte holdsejr, som holder os på toppen i Primo Tours Ligaen.

Næste opgave er af international karakter, når vi skal forsøge at udbygge vores gode VELUX EHF Champions League start på søndag ude mod Celje.
 
MATCHFACTS:
 
Målscorere for SønderjyskE:
Oliver Eggert 6, Oskar Sunnefeldt 3, Aaron Mensing 3, Svein Johansson 2, Jon Andersen 2, Christian Jensen 2, Arnar Halfdansson 2, Steffan Høi 1, Frederik Børm 1.

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Mishels Liaba 4, Mark Strandgaard 4, Mads Christiansen 4, Buster Juul 4, Janus Smarason 3, Henrik Møllgaard 2, René Antonsen 2, Benjamin Jakobsen 1, Magnus Møland 1, Oliver Norlyk 1, Magnus Saugstrup 1, Mikael Aggefors 1, Tobias Ellebæk 1.

Redninger:
Josip Cavar: 11/32 (34 %)
Kristian Pedersen: 2/8 (25 %)

Mikael Aggefors: 17/39 (44 %)

Udvisninger:
SønderjyskE: 1 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.

Dagens dommere var Henrik Nielsen og Jakob Hansen

Dagens tilskuertal i Broager Sparekasse SKANSEN var 2.025.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere