Simon Gade skifter til Aalborg Håndbold

- 26/11/19
 
Den yderst talentfulde målmand Simon Gade skifter fra sommeren 2020 til Aalborg Håndbold, hvor han tiltræder på en 3-årig kontrakt.
 
Han har fået hele sin håndboldopvækst hos ligakonkurrenterne fra TTH Holstebro, hvor den 22-årige målmand har leveret store præstationer på ligaholdet de seneste sæsoner.
 
I indeværende sæson er han således med helt i toppen blandt de absolut bedste keepere i Primo Tours Ligaen.
 
Simon Gade har ligeledes repræsenteret diverse ungdomslandshold, og han var bl.a. en del af U21-landsholdet, der tilbage i 2017 sikrede sig VM sølv.
 
Det er da også en særdeles tilfreds Aalborg Håndbold direktør, der glæder sig meget over den kommende tilgang.
 
- Simon er et af de allerstørste målmandstalenter i Danmark, og vi er spændte på at arbejde med ham de kommende år. Han har allerede nu vist et højt topniveau, og han har fortsat potentialet til at udvikle sig yderligere. Sammen med Mikael Aggefors kommer han til at fuldende en slagkraftig duo i målet, siger direktør Jan Larsen.
 
- Jeg glæder mig virkelig meget til at tørne ud for Aalborg Håndbold og ser skiftet som det helt rigtige skridt for mig. Jeg ønsker at fortsætte min udvikling og føler mig overbevist om, at jeg kan løfte mit spil endnu et niveau. Desuden glæder jeg mig til at spille i Jutlander Bank Arena foran det store nordjyske håndboldpublikum og vil gøre alt for at vinde flere titler til klubben, siger Simon Gade.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere