Simon Hald stopper i Aalborg Håndbold til sommer

- 08/01/18
 
Den stærke stregspiller skifter til sommer Nordjylland ud med en håndboldtilværelse i den tyske storklub, SG Flensburg-Handewitt.
 
Simon, 23, har på trods af sin unge alder allerede rundet 200 kampe og mere end 400 mål i Aalborg-trøjen, og det er en ægte Aalborg-dreng, der forlader klubben efter sæsonen.
 
- Vi er selvfølgelig kede af, at vi mister en så stærk spiller. På den anden side er vi stolte af, at vi har opfostret og udviklet Simon helt fra junior årene, til der hvor han er i dag - nemlig blandt de allerbedste stregspillere i Danmark. Der er ingen tvivl om, at Simon har en stor karriere foran sig i udlandet og på sigt også på det danske landshold, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.
 
- Jeg er glad for, at jeg fremover skal tørne ud i Bundesligaen – det har længe været mit mål at prøve mig af i verdens bedste liga. Jeg er samtidigt også ked af at skulle forlade klubben, der har stået mig nær de sidste mange år. Aalborg Håndbold betyder alverden for mig, og jeg håber inderligt at slutte min tid med en titel, siger Simon Hald.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere