​Sjette ligasejr på stribe

- 07/12/19

Vi vandt eftermiddagens opgør i Primo Tours Ligaen 32-26 mod GOG. Efter en tæt åbning på kampen trak vi fra frem mod pausen, og i anden halvleg hev vi sejren sikkert i land hjemme i Jutlander Bank Arena.

Åbningen på opgøret var særdeles målrigt. Efter et kvarters spil var det vores fynske gæster, der havde haft mest at juble over, og de havde her spillet sig til en føring på 8-10.

Herefter fik vi dog bedre fat i forsvaret, og Kristian Sæverås var kommet på mål – og han havde en af de rigtig gode dage på kontoret.

Flere store redninger fra vores norske målmand var stærkt medvirkende til, at vi til pause havde spillet os til en føring på 18-15.

Efter pausen fortsatte vi de gode takter og fik hurtigt spillet os til en føring på seks mål – og den føring gav vi aldrig slip på.

Vi spillede rigtig klogt angrebsmæssigt, og i defensiven spillede vi med god intensitet og havde en velspillende Kristian Sæverås som sidste skanse.

Vores fynske rivaler fik derfor aldrig for alvor færten af et comeback, og 200-kamps jubilaren Magnus Saugstrup slog sejren endeligt fast, da han med lidt under fem minutter tilbage bragte os i front med syv mål.

Alt i alt leverede vi en flot holdpræstation. Efter nogle enkelte startvanskeligheder fandt vi ind i en god rytme, som sikrede os et godt afsæt mod den vigtige sejr, der endte med at komme sikkert i hus på vej mod slutresultatet 32-26.

Med sejren øger vi forspringet til otte point ned til vores nærmeste forfølgere. TTH Holstebro mangler dog fortsat at spille deres kamp nummer 15, hvor de med en sejr kan reducere forspringet til seks point igen.

Næste opgave er på fredag, hvor vi igen byder på ligahåndbold. Denne gang med besøg af Århus Håndbold til vores 9 års fødselsdagskamp, hvor der venter en fantastisk kulisse i en udsolgt Jutlander Bank Arena.
 
MATCHFACTS:
 
Målscorere for Aalborg Håndbold:
Henrik Møllgaard 7, Tobias Ellebæk 5, Sebastian Barthold 4, Magnus Saugstrup 4, Benjamin Jakobsen 4, Janus Smaráson 3, Mark Strandgaard 3, Oliver Norlyk 1, Mads Christiansen 1.

Målscorere for GOG:
Lasse Møller 11, Stig Tore Moen 5, Emil Jakobsen 3, Odinn Rikhardsson 2, Josef Pujol 2, Emil Lærke 2, Arnar Arnarsson 1. 

Redninger:
Kristian Sæverås: 11/27 (41 %)
Mikael Aggefors: 1/11 (9 %)

Viktor Hallgrimsson: 3/21 (14 %)
Søren Haagen: 8/22 (36 %)

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.
GOG: 2 x 2 min.

Dagens dommere var Mads Hansen & Martin Gjeding.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 3.497. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere