Skanderborg kommer på besøg

- 07/05/21

Lørdag eftermiddag er der igen slutspilshåndbold på programmet. Skanderborg Håndbold kommer på besøg i Jutlander Bank Arena, og opgøret fløjtes i gang kl. 16.10 - du kan følge med live på vores Facebook-side fra kl. 15.40. 

I onsdages sikrede vi os en semifinaleplads, men kampen om førstepladsen i slutspilspuljen er fortsat helt åben, og der er derfor masser at spille om lørdag eftermiddag.

I duellen om førstepladsen kæmper vi side om side med TTH Holstebro, der ligesom os er noteret for 7 point. Vi topper dog puljen, da vi sluttede bedst i grundspillet.

Mens vi sikrede os en semifinaleplads onsdag aften, så glippede Skanderborg Håndbold samme mulighed. Med deres nederlag til TTH måtte de endegyldigt vinke farvel til muligheden for videre avancement.

I det omvendte opgør måtte vi se slået i Skanderborg, ligesom vi også gik tomhændet hjem fra vores sidste kamp i grundspillet. Vi har derfor også revanche til gode og er stærkt opsatte på at hente en vigtig sejr lørdag.

Du kan som nævnt følge med live på vores Facebook-side fra kl. 15.40.


Gæt kampens resultat i samarbejde med Beierholm
Kan du gætte kampens resultat, har du i samarbejde med Beierholm mulighed for at vinde en fed præmie - gæt med her. Sidste frist for deltagelse i konkurrencen er lørdag kl. 16.10.  

Luksusbaby.dk - Kampens Spiller
I forbindelse med opgøret skal vi også have kåret ”Luksusbaby.dk - Kampens Spiller”. Afstemningen foregår via dette link (du kan først stemme efter kampstart), og ved at afgive din stemme deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Luksusbaby.dk.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere