Skanderborgs kontramaskine skal stoppes i Jutlander Bank Arena

- 27/12/15
Skanderborg Håndbold har været en af sæsonens overraskelser i Boxer Herreligaen med sejre over hold som Bjerringbro-Silkeborg, GOG, Skjern Håndbold og os selv. Det har bragt holdet på 16 point mod vores 19 point, og det betyder, at det er meget vigtig kamp for begge hold, der spilles i morgen, mandag 28. december kl. 20.00 i Jutlander Bank Arena. 

Efter sejre over Mors-Thy Håndbold og Århus Håndbold kom vi igen på slingrekurs, da vi i mandags tabte i Esbjerg. Vi skal derfor igen stabilisere os med fokus på vores eget spil, men samtidig også være opmærksomme på Skanderborg-holdets styrker. 

Vi har revanche til gode for et nederlag på 25-22 i Skanderborg i midten af september. Østjyderne kommer bl.a. med en stærk keeper i Kristoffer Laursen, som ofte er spilleren, der sætter kontramaskinen Tim Sørensen i gang på højre fløj. Det har været holdets stærkeste våben i denne sæson sammen med god fight og evnen til at kæmpe til sidste fløjt. Holdet består af teknisk velfunderede spillere uden den store fysik. Martin Mauer Larsen, Rasmus Kaagaard og Morten Kirk Olesen flytter bolden hurtigt rundt, og holdets fysiske supermand er nordmanden Besard Hakaj på stregen. 

Med et hjemmepublikum på op mod 4.700 er der lagt op til fejringen af Aalborg Håndbolds fem års fødselsdag, og en sejr i gave i dagens anledning er stærkt tiltrængt. Der er endnu få billetter til salg her på www. aalborghaandbold.dk og ved indgangen. 

Kampen fløjtes op kl. 20.00 af de to dommere, Daniel Møller og Jakob F. Hansen. 

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere