Skjern gæster Jutlander Bank Arena

- 16/03/21

Onsdag aften er der igen ligabold på programmet, når Skjern Håndbold kommer på besøg i Jutlander Bank Arena. Kampstart er kl. 19.30, og opgøret kan følges direkte på vores Facebook-side fra kl. 19.00.

Det er vores tredje sidste kamp i HTH Herreligaens grundspil, og vi er altså for alvor gået ind i den afgørende fase – hvor hvert et point kan få afgørende betydning for slutplaceringen og dermed udgangspunktet til det kommende slutspil.

For vores vedkommende indtager vi i øjeblikket andenpladsen. Her har vi et point ned til TTH Holstebro og to point op til GOG på førstepladsen, der dog har spillet en kamp færre.

Skjern ligger i øjeblikket på HTH Herreligaens syvendeplads. Med en sejr kan de dog for alvor spille sig med i kampen om en top fire placering, der i så fald vil give et point med videre til slutspillet.

Der er altså rigtig meget på spil onsdag aften i Jutlander Bank Arena, når der venter et brag af en kamp mod vores grønblusede rivaler fra Skjern.

Til opgøret er vi desværre uden Henrik Møllgaard i truppen, mens vi igen har Simon Gade, Magnus Saugstrup, Lukas Sandell og Benjamin Jakobsen med på holdkortet - læs mere her. 

Derudover er vi fortsat uden Sebastian Henneberg og anfører René Antonsen, der begge er ude med skader.

 
Gæt kampens resultat i samarbejde med Beierholm
Kan du gætte kampens resultat, har du i samarbejde med Beierholm mulighed for at vinde en fed præmie - gæt med her. Sidste frist for deltagelse i konkurrencen er onsdag kl. 19.30.  

Luksusbaby.dk - Kampens Spiller
I forbindelse med opgøret skal vi også have kåret ”Luksusbaby.dk - Kampens Spiller”. Afstemningen foregår via dette link (du kan først stemme efter kampstart), og ved at afgive din stemme deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Luksusbaby.dk.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere