Skuffende nederlag efter katastrofal 1. halvleg i Nordsjælland

- 18/09/13
En katastrofal 1. halvleg. Forsvarsspillet fungerede ikke. Ingen redninger, og så førte Nordsjææland Håndbold 19-14 ved pausen og endte med at sikre sejren på 32-31 på et mål i sidste sekund af Angu Kreutzman. 

Mads Mensah Larsen forsøgte ellers at holde os inde i kampen rent angrebsmæssigt. 11 scoringer blev det til af den tidligere Nordsjælland-spiller, og sympotatisk var det ham, der et halvt minut før tid misbrugte et skud ved 31-31. Hjemmeholdet kom i angreb, og Kreutzman bankede bolden ind bag Ole Erevik. 

Målene raslede ind mod os i kampens indledning. Bagud 8-5 efter kun otte minutter, og først i halvlegens sidste minutter havde vores ellers stærke keepere, Richard Kappelin og Ole Erevik, første redning. Vi var bagud 17-10, og det stod 19-14 ved pausen. Sensationen lurede i Helsinge, hvor hjemmeholdet endda var uden den skadede veteran-keeper Kristian Asmussen. 

Vi kom bedre ud til 2. halvleg, og Martin Larsen udlignede til 25-25 efter 46 minutters spil. Vi kom bagud 29-27 - 29-29 efter 53 minutter, og med fire minutter tilbage bragte Jeppe Green os foran for første gang i kampen. 30-29. Udligning og igen føring til os på 31-30 på mål af Martin Larsen med to et halvt minut tilbage. 

Så klarede Ole Erevik straffekast, men Nordsjælland fik bolden igen og udlignede. Time-out af Nikolaj Jacobsen med 45 sekunder tilbage. 15 sekunder senere missede Mads Mensah Larsen sit skud, og så skete det, der ikke måtte ske. Sejrsmål til hjemmeholdet i sidste sekund. 

Alt i alt en dårlig generalprøve før Champions League-kampen i Flensborg på søndag kl. 15.00. Mon ikke det vil være en god idé at finde takterne frem BSV-kampen i lørdag frem mod SG Flensburg- Handewitt, der varmede op til CL-kampen med en sejr på 29-25 på udebane over Lübbecke. 

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere