Skuffende nederlag på 29-25 efter dårlig 2. halvleg

- 18/09/12
Vi indkasserede et skuffende nederlag på 29-25 på udebane til Team Tvis Holstebro, der sikrede sig de to point i Gråkjær Arena og er fortsat ubesejret efter tre kampe. Vi førte 13-11 ved pausen, men kom igen dårligt i gang efter pausen, og som halvlegen skred frem, stod det klart, at hjemmeholdet fortjent ville snuppe de to point. 

Vi kom halv-skidt fra start på kampen, og hjemmeholdet var bedst i det første kvarter, men efterhånden fik vi gang i scoringen. Kjelling bombede løs, og det var med optimisme, vi gik ud til pausen, selv om vi specielt i begyndelsen af kampen lavede alt for mange tekniske fejl. 

Fra starten af 2. halvleg overlod vi initativet til Team Tvis Holstebro, der gik op i en meget offensiv forsvarsformation og stoppede vort angrebsspil, så spillerne forfaldt til det individuelle spil uden at holde tempo i spillet. Kun Mads Mensah Larsen viste vejen med gode aktioner og gav prøver på sit høje niveau. 

Det dårlige angrebsspil smittede af i forsvaret, der slet ikke hang sammen, og anført af brødrene Allan og Michael Damgaard og veteranen Søren Hansen gjorde hjemmeholdet, hvad der passede dem i angrebet. 

Vi havde i 2. halvleg mange minutter i overtal, men også det kikse, og vi tabte de fleste overtalsperioder.

Efter otte minutters spil af halvlegen kom Johan Sjöstrand i målet til sin debut, og selv om han holdt en redningsprocent på omkring 50, kunne han ikke forhindre hjemmeholdet i at score - som ofte i fri position, fordi forsvaret ikke hang sammen. 

Forude venter hårdt arbejde i træningslokalet og to vanskelige kampe, først på udebane i Brøndby mod KIF Kolding og onsdag 3. oktober på hjemmebane mod Bjerringbro-Silkebrog. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere