Slutspillet banker på døren

- 10/04/18

I morgen går det løs med første slutspilskamp, når vi på udebane møder TTH Holstebro kl. 18.30. Kampen kan følges direkte på TV2 Sport.

Alvorens time er kommet, og når der i morgen fløjtes til start kan hvert et mål få afgørende betydning i jagten på én af de eftertragtede pladser i en semifinale.

Morgendagens modstander var vores direkte konkurrent om fjerdepladsen de sidste runder af grundspillet – en fjerdeplads som vi på dramatisk vis sikrede os på sidste spilledag.

Dette betød som bekendt, at vi fik et point med videre til slutspilspuljen. En pulje, der også indeholder Skjern Håndbold, der via deres førsteplads i grundspillet har to point med over, samt Århus Håndbold og altså TTH Holstebro, der begge starter på 0 point
.
Når startfløjtet lyder i morgen i Holstebro, er vi sultne i jagten på point til vores videre færd i slutspillet. Vi er klar til at bygge videre på den gode afslutning på grundspillet og tage momentum med videre herfra.

Der hersker dog ingen tvivl om, at hjemmeholdet ligeledes er klar med samme sult om at tage sejren i morgen. Traditionelt set har vi det også svært mod TTH – vores fem seneste indbyrdes opgør er alle endt i nederlag, mens vi blot har taget sejret i én ud af de seneste ni møder.

Det er altså selvsagt en vanskelig opgave, der venter os i morgen. Men det er en opgave, vi har troen på, vi kan løse. Og vi er klar til at give den alt, hvad vi har, i jagten på to point og dermed den ønskede drømmestart på slutspillet.

Mere end 50 Aalborg-tilhængere vil også være på plads, og de deler helt sikkert samme ønske om en drømmestart, og de skal nok være klar til at bakke os op på lægterne. Er du ikke på plads i Gråkjær Arena, kan du også give opbakning hjemmefra sofaen.

Der er kampstart kl. 18.30, og kampen vises direkte på TV2 Sport.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere