Slutspilsbrag mod Skjern venter

- 16/04/18

I morgen kommer der fuld tryk på kedlerne i Jutlander Bank Arena. Skjern Håndbold er modstanderen, og slutspilsbraget starter kl. 18.30.

Der er nærmest garanti for masser af spænding og dramatik, når vores grønblusede rivaler er på besøg, og i morgen er formentlig ingen undtagelse. Der resterer fortsat fire kampe i puljen af slutspillet, og begge hold har fortsat hårdt brug for pointene.

Skjern topper puljen med 6 point, mens vi ligger nummer to med 3 point med TTH Holstebro og Århus Håndbold i hælene på os. Morgendagens gæster har derfor behov for to point for at udvide forspringet i toppen, mens vi skal bruge pointene for at holde os i top 2, der giver billet til semifinalen.

Opgøret er en gentagelse af sidste sæsons DM-finale, hvor vi efter uafgjort på hjemmebane som bekendt kunne hive guldet hjem i Skjern. Knap så godt gik det i vores seneste møde, hvor vi tilbage i februar tabte med to mål hjemme i Jutlander Bank Arena.

Vi har dermed revanche til gode, når der i morgen fløjtes til start. Og med vigtigheden af morgendagens kamp samt den seneste tids rivalisering er der lagt op til et nervepirrende og dramatisk slutspilsbrag.

Nervepirrende og dramatisk var det også i weekenden, da vi med et stolpeskud i sidste sekund fra Århus kunne juble over en etmålssejr efter et flot comeback. Vi håber på samme forløsende følelse i morgen med samme fremragende opbakning fra hjemmepublikummet.

Langt mere end 4.000 har allerede sikret sig sin billet, men vi har fortsat ledige sæder til den spændende dyst. Billetter til kampen kan købes lige her. Kampstart er kl. 18.30.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere