Sølvvinderne fra BSV i Gigantium onsdag kl. 18.30

- 20/12/11

Onsdag kl. 18.30 gælder det endnu en vigtig kamp hjemme i Gigantium i Aalborg, når sølvvinderne fra Bjerringbro-Silkeborg kommer på besøg.

Efter den flotte kamp i Skjern i lørdags, er det hverdag igen. Spillerne har haft arbejdstøjet på mandag og tirsdag for at forberede sig til kampen mod de hurtigt-spillende midtjyder, som inden kampen er placeret på tredjepladsen med 23 point, mens vi er nummer seks med 17 point.

Det er kun ca. fem uger siden, at de to hold mødtes i første runde - til "10.000 til håndbold" i Herning, og her vandt BSV 30-23.

De to hold kommer til kampen på onsdag med forskellig indsats i den seneste kamp. Mens vi leverede en storartet indsats i Skjern, gik det knapt så godt for BSV i udekampen på Mors i fredags. Her tabte holdet overraskende 30-27 - et resultat, der er meget kendetegnende for ligaen i denne sæson.

En af nøglerne til sejr over BSV er at undgå at få keeper-duoen med Niklas Landin og Jannick Green skudt varm. Specielt Landin har dage, hvor han lukker helt af. Ellers er BSV kendetegn det tempofyldte spil i forbindelse med hurtigt midte efter scoringer og kontra-spil primært af fløjspillerne Frederik Petersen og Dennis Kirkegaard.

Der er stor interesse for kampen.

- Jeg håber på, at vi for første gang i denne sæson passerer 3.000 tilskuere, og jeg håber, at den store opbakning på lægterne resulterer i en sejr, siger Jan Larsen.Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere