SønderjyskE gæster Jutlander Bank Arena

- 19/09/17

I morgen, onsdag, tager vi hjemme mod SønderjyskE, der i øjeblikket indtager en delt andenplads i 888ligaen. Kampstart er kl. 19.30.

En vigtig kamp venter i morgen, når Jutlander Bank Arena kl. 19.30 danner ramme for 888ligaopgøret mod SønderjyskE. Gæsterne har fået en fin start på sæsonen, og havde de ikke snublet hjemme mod Århus Håndbold det sidste kvarter i søndags, havde sønderjyderne haft maksimum point.

De tabte dog 3-12 det sidste kvarter og måtte derfor indkassere et fire-måls nederlag. Det placerer dem med fire point efter tre kampe og en øjeblikkelig delt andenplads i 888ligaen.

Morgendagens gæster har et stærkt kollektiv ført an af bagspillerne Simon Kristiansen og Mattias Thynell, der er en af ligaens mest assisterende spillere, samt stregspillerne Frederik Børm og Adam Nyfjäll, der altid er klar til at gå forrest for sønderjyderne.

Derudover bliver det naturligvis også et varmt gensyn med Chris Jørgensen og Christian Jensen, der begge var med til at spille guldet til Aalborg sidste sæson. Ny cheftræner hos SønderjyskE i denne sæson er Kasper Christensen, og han er assisteret af Lars Krogh Jeppesen.

Vi ser frem til igen at spille foran vores trofaste hjemmepublikum i Jutlander Bank Arena, hvor vi naturligvis går efter hjemmesejren og to vigtige point.

Kampen starter kl. 19.30 og dømmes af Per Olesen og Nicklas Mark Pedersen.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere