SønderjyskE på besøg i Jutlander Bank Arena onsdag kl. 18.30

- 13/10/15
Vi ligger nummer et i Boxer Herreligaen - og onsdagens modstander, Sønderjyske, er nummer ni. Der er dog kun to point mellem os, og begge hold har spillet syv kampe. Utroligt tæt og en utroligt spændende liga - et grundspil, der er så åbent som ikke set i mange, mange sæsoner.

- Det er vigtigt, at vi sikrer os to sejre i de to hjemmekampe i denne uge for at fastholde positionen i toppen, siger cheftræner Jesper Jensen. Det kræver, at vi spiller til det niveau, vi viste i GOG i lørdags. SønderjyskE er et hold, der altid kommer med 100 procent power, og vi skal ikke lade os narre af, at de har været svingende i denne sæson. Det har vi nemlig også selv været, så nu gælder det om at præstere på dagen.

Vi har 10 point for syv kampe, mens SønderjyskeE har otte point for samme antal kampe. Holdet har besejret Nordsjælland, HC Midtjylland og Skive, spillet uafgjort mod GOG og Mors-Thy Håndbold og tabt til Team Tvis Holstebro og KIF Kolding København.

SønderjyskE med cheftræner Morten Henriksen i spidsen råder over rutinerede spillere som Anders Petersen, Kristoffer Fors, Kasper Køser, Claus Kjeldgaard, Simon Kristiansen, Goran Sørheim, Magnus Gullerud og Kenneth Bach Hansen. Nye i denne sæson er Mathias Thynell, Jonas Samuelsson, Frederik Børm og Arni Stein Stenthorsson. 

Bemærk, at kampen spilles allerede kl. 18.30 i Jutlander Bank Arena. Dommere er Daniel Møller og Jacob Hansen. 

Du kan fortsat købe billet på www.aalborghaandbold.dk eller ved indgangen, ligesom du har mulighed for at varme op til kampen  i Carlsberg Cafeen med spisning - bestilling sker på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events.


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere