Søren P. fem år senere: Bedre målmand med større erfaring

- 07/08/17
Efter fem år på fremmede ”græsgange” er Søren Pedersen tilbage i målet i Aalborg Håndbold – for tredje gang i karrieren, siden han skiftede de vante omgivelser hjemme i Nors ved Thisted ud med Aalborg som junior og ynglingespiller.
 
I 2012 forlod den snart 31-årige (20. august) keeper Aalborg Håndbold til fordel for Mors-Thy Håndbold, og efter to sæsoner her blev teltpælene rykket til Skjern, hvor han har spillet de seneste tre sæsoner.
 
-Hvad er forskellen på Søren P. som målmand for fem år siden og i dag?
 
-Jeg synes selv, at jeg er en bedre målmand i dag. Mere rolig og afbalanceret i mit spil. Det gælder om at minimere fejlene, at læse skuddene og samarbejde med forsvaret. Erfaringen viser, at målmænd topper fra 30 år og opefter, og det håber jeg også er tilfældet for mig, siger Søren Pedersen.
 
-Jeg er meget sulten og har fået smag for at spille om medaljer hver sæson. Det er jo fantastisk for en spiller at have muligheden for at spille på så højt et niveau i toppen af dansk håndbold og møde de bedste hold og spillere i verden.
 
-Jeg kan ikke forestille mig et bedre liv og føler det som et privilegium at gå arbejde hver dag, hvor min hobby også er min levevej, siger Søren Pedersen, der har en uddannelse som markedsføringsøkonom at falde tilbage på den dag, håndboldkarrieren er slut.
 
-Dine forventninger til sæsonen?
 
-Vi skal være dansk mester igen. Der venter en utroligt spændende sæson med mange kampe. Vi skal finde rytmen i det tætte kampprogram, og der kan komme bump undervejs, men vi har en meget bred trup med høj kvalitet. Der er fortsat stor sult efter titler i truppen, og de unge spillere har allerede vist, at de magter opgaverne.
 
-Jeg har endnu til gode at prøve at blive dansk mester. Det håber jeg går i opfyldelse i Aalborg Håndbold. Til gengæld har jeg prøvet at vinde pokalen to gange. Det mangler vi i pokalskabet i Aalborg Håndbold, så det håber jeg at kunne bidrage til, siger Søren Pedersen.
 
Efter tre år med bopæl i det vestjyske er familien Pedersen igen bosat i Thisted, og på de fem år er familien også blevet forøget med tre drenge: Samuel på fem år, Philip på fire år og Adam på 10 måneder.
 
Søren Pedersens kontrakt med Aalborg Håndbold gælder frem til næste sommer.
 
-Jeg satser på at spille så godt, at vi kan forlænge samarbejdet. Det vil være et ønske-scenarie for mig, og det er det, jeg satser på. Går det godt for mig, så går det også godt for Aalborg Håndbold, så det er det, jeg satser på, siger Søren Pedersen.
 
 
 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere