Solid holdindsats gav sikker sejr

- 01/10/17

En solid indsats hele vejen rundt gav en sikker 26-30 sejr ude over TM Tønder efter 14-18 ved pausen.

Vi kom godt fra land og lagde os i front allerede fra start af kampen. Der var høj koncentration, og vi fik opbygget en seksmålsføring i løbet af halvlegen. Hjemmeholdet slap dog ikke grebet og hang på til pausestillingen 14-18.

Efter pausen manglede vi lidt koncentration fra start. For mange brændte chancer og et par misforståelser i forsvaret bragte TM Tønder ind i kampen igen. Efter ti minutter af anden halvleg var stillingen således 19-20.

Efterfølgende fik vi dog spillet os et gear op, og med fire scoringer på stribe fik vi igen spillet os til en komfortabel føring, som derefter aldrig kom i fare. Føringen var i slutfasen oppe på seks mål et par gange, men hjemmeholdet scorede kampens sidste to mål, og det hele endte således i en sikker 26-30 sejr.

Vi spillede alt i alt en rigtig fin kamp og var det meste af kampen meget disciplinerede og koncentrerede. Angrebet fungerede rigtig godt, og vi fandt ofte gode løsninger, der førte til gode chancer. I forsvaret stod vi ligeledes fornuftigt, og Tønder måtte i perioder kæmpe hårdt for at komme til chancer. Det satte også gang i kontrafasen, som fungerede fint for os anført af Sebastian Barthold, der nettede otte gange i kampen.

Vi retter nu fokus mod kampen onsdag mod HC Midtjylland, som er den første af ikke færre end fem hjemmekampe i træk. Du kan købe billetter til kampene lige her

MATCHFACTS:

Målscorere for TM Tønder:
Kristian Klitgaard 6 (5), Rune Schrøder 6, Oliver Eggert 5, Thomas Oesen 3, Emil Bergholt 2, Thomas Clausen 1, Rolf Ravn 1, Niclas Thyssen 1, Ulrik Eggert 1. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Sebastian Barthold 8, Patrick Wiesmach 4, Martin Larsen 3, Simon Hald 3, Tobias Ellebæk 3, Andreas Holst 2, Buster Juul 2 (2), René Antonsen 2, Arnór Atlason 1, Lovro Jotic 1, Janus Smarason 1. 

Udvisninger:
TM Tønder: 4 x 2 min
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min
  
Dagens dommere var Mads Hansen og Martin Gjeding.

Dagens tilskuertal var 531. 

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere