​Spændende opstartsprogram venter

- 24/07/19

Tirsdag trak spillerne for alvor i arbejdstøjet igen ovenpå en velfortjent ferie. Nu venter nogle ugers hårdt arbejde, inden vi tager hul på en vigtig åbning på 2019/2020 sæsonen.

Der var stor gensynsglæde og masser af røverhistorier, der skulle fortælles, da truppen stemplede sammen igen efter en god lang sommerpause.

Det blev dog hurtigt erstattet med sved og høj puls. Tirsdagen stod nemlig på løbetest, mens onsdagen har budt på styrketest – begge dage har været krydret med haltræning. Så var vi i gang.

Sæsonens første betydende kamp bliver fredag 23. august kl. 18.30, hvor vi gæster KIF Kolding i Santander Cuppens 1/8 finale. Tirsdag 27. august er sæsonens første trofæ på spil, når Super Cuppen afvikles i Næstved, hvor vi står overfor sidste sæsons finalemodstander, GOG Håndbold. Der venter altså en uhyre vigtig åbning på den kommende sæson.

På vej mod disse venter der os seks testkampe, hvor formen skal pudses af frem. Den første af slagsen er allerede lørdag 3. august, hvor vi hjemme i Jutlander Bank Arena inviterer indenfor til pre-season brag, hvor vi får besøg af de tyske mestre fra SG Flensburg-Handewitt. Køb din billet til denne kamp her.

Du kan se hele opstartsprogrammet lige her.

Husk at du med et sæsonkort er garanteret din egen plads til samtlige kampe i sæsonen inkl. alle Champions League kampe og åbningsbraget mod Flensborg 3. august. Læs mere og køb dit sæsonkort her.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere