#20 Mads Christiansen  

Spiller info

Spillernr.20
PositionHøjre back
Kampe (ialt)208
Kampe (sæson)0
Kampe (landskampe)117
Mål (sæson)0
Mål (ialt)530
Tidligere klubber
  
NationalitetDansk
Højde194
Vægt93
Født 3. maj 86


Personlig sponsor:


Om Mads Christiansen

Hvis du kunne bytte plads med en fra holdet i én kamp, hvem skulle det være og hvorfor?
Så kunne jeg sagtens forestille mig at vælge at bytte plads med en af vores fløjspillere. De render generelt og har det rigtig godt. De har ikke lige så meget at lave som os andre, men tilgengæld så bliver de jo fodret til chancer konstant. Så det er nok det jeg ville vælge, at tage den position for en kamp.

Fortæl én ting som du er virkelig god til.
Jeg synes da jeg er rigtig god til at spille håndbold, derudover så synes jeg, jeg er en rigtig god familiefar uden for håndboldbanen. Det er ihvertfald noget, jeg bruger rigtig meget tid på at dygtiggøre mig i, så det skulle der rigtig gerne være et vist niveau på efterhånden. 

Fortæl én ting som du er virkelig dårlig til.
Tålmodighed i trafikken kunne være noget af det engang imellem. Det kan ihvertfald godt ramme mig når jeg ligger og kører til træning blandt andet.

Hvad er det mærkeligste kompliment, du nogensinde har fået?
Jeg har da prøvet at blive rost for, at det var et rigtig flot mål, jeg lavede i en håndboldkamp, hvilket man ikke rigtigt ved, om man skal tage som et kompliment eller ej. Så det kan være, det er det.

Hvis du skulle ændre dit fornavn, hvad ville du så gerne hedde og hvorfor?
Det er et godt spørgsmål. Jeg er egentligt rigtig glad for mit fornavn.

Hvilken sang synger du helst til karaoke?
Jeg har prøvet Macy Gray engang. Det er det jeg helst vil, men det er nok den største udfordring på karaokescenen. Så det kunne være, jeg skulle prøve at udfordre mig selv igen.

Hvis du kun må spise én ting resten af livet, hvad skulle det så være?
Jeg har lyst til at sige noget med søde sager, men det ville jeg nok også blive træt af på et eller andet tidspunkt. Pasta ville nok være en god ingrediens hvis det kunne mikses op med et eller andet andet.

Hvad er det pinligste du nogensinde har gjort?
Jeg er generelt et positivt menneske, og med til det hører også, sådan at glemme nogle af de der lidt åndsvage ting jeg måske har foretaget mig. De får lov at blive ryddet lige så stille ud i, så det er svært lige at sige, hvad der er det pinligste.

Hvem fra holdet bruger længst tid på at samle et skab fra IKEA?
Vi har jo mange unge spillere på holdet, så der må være mange der, der ikke har fået taget IKEA-testen endnu. Jeg vil sige, jeg var også selv rigtig rigtig dårlig til det, da jeg var yngre.

Hvis du vil lære Mads bedre at kende, kan du følge ham på Instagram her.

 
Eksklusivpartnere