NYHEDER OM VORES PARTNERE

EHF Champions Leagus 1. Round 

Aalborg Haandbold vs. RK Celje 36-32

Aalborg Håndbold med nyt millionoverskud

Med et resultat på 1,87 mio. kr. før skat, leverer Aalborg Håndbold for andet år i træk et syv-cifret overskud, det 12. år i træk med overskud i klubben. Med...
martin-stigaard

Aalborg Håndbold ansætter ny Marketing- og Oplevelseschef

Aalborg Håndbold henter ny marketingchef Aalborg Håndbold opruster i administrationen med ansættelsen af Martin Stigaard Skammelsen, der tiltræder i en nyoprettet stilling som Marketing- og Oplevelseschef. Martin er ikke et...
Skærmbillede 2022-06-24 kl. 10.08.53

Fjord Line lægger til kaj ved Aalborg Håndbold

Fjord Line er ny eksklusivpartner i Aalborg Håndbold fra den kommende sæson. Der er netop blevet skrevet under på en toårig aftale, der løber frem til sommeren 2024. Aftalen er...
gade-jubel.jpg

Seerrekord til 2. DM-finale

Højeste seertal siden 2018 ved DM-finalen søndag mod GOG.
sportmaster-png.png

​SPORTMASTER er ny officiel retail partner for Aalborg Håndbold

Fra næste sæson bliver SPORTMASTER Danmark den officielle retail partner for Aalborg Håndbold på en stor og langvarig aftale, der løber helt frem til sommeren 2027.
dat-3

Marketingstunt tog fusen på læserne: Nu bliver det til virkelighed

Tidligere på året kunne vi offentliggøre, at Aalborg Håndbold og flyselskabet DAT havde indgået et stort partnerskab. Nu kommer logo og spillere uden på fly.
ATR_DAT_HANDBALL_hires

DAT: Ny eksklusivpartner i Aalborg Håndbold

Året starter godt, og vi er glade for nu at kunne byde det danske flyselskab DAT velkommen som eksklusivpartner for resten af indeværende sæson. DAT flyver bl.a. dagligt fra Aalborg til København og ønsker også at markere støtten til Aalborg Håndbold, der var et helt oplagt valg.
IMG_8096

Aalborg Håndbold og hummel indgår historisk aftale

Aftalen mellem Aalborg Håndbold og hummel er forlænget frem til 2027, og de to parter udvider samarbejdet i en historisk aftale, der er banebrydende inden for håndboldverdenen.
HHD_9784

Sparekassen Danmark fortsætter som hovedsponsor

Aftalen mellem Aalborg Håndbold og Sparekassen Danmark er forlænget frem til sommeren 2024, hvor den nyligt fusionerede sparekasse fortsætter som hovedsponsor.
IMG_5110

Millionoverskud i Aalborg Håndbold

Sidste sæsons sportslige succes med DM-guld og finaledeltagelse i Champions League banede vejen for et rekordoverskud.
jan-claus

Aalborg Håndbold henter kommerciel direktør

Den 1. oktober 2021 tiltræder Claus Pedersen som kommerciel direktør i Aalborg Håndbold. Han kommer med flere års erfaring med ledelse, strategi implementering, forretningsudvikling og salg.
grundspilsvindere

Overskud for tiende år i træk

Selvom det lykkedes at vinde det femte mesterskab i klubbens historie, blev sæsonen 2019/2020 alligevel et mærkeligt år, selvfølgelig grundet Corona pandemien og efterfølgende nedlukning af turneringen. På trods af det kan vi fremvise et overskud på kr. 140.565,- før skat, og det skyldes ikke mindst en kæmpe opbakning fra vores samarbejdspartnere og sæsonkortholdere.