Stadig billetter til Final4 - men salget går mod udsolgt

- 02/02/12
Der er for alvor kommet gang i billetsalget til Nordea Cup Fional4 i Gigantium i Aalborg i weekenden. Onsdag passerede salget 7.000 billetter, og det går stærkt i øjeblikket - ikke mindst i kølvandet på den danske EM-triumf i Serbien.

- Man skal nok ikke sidde på hænderne alt for længe, hvis man vil se håndbold i verdensklasse i Gigantium i weekenden. Der er 1.500-1.600 billetter tilbage, så det er fortsat muligt at sikre sig en billet, men det hurtigt i øjeblikket, siger Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

- Vi glæder os til at være vært for denne store håndboldbegivenhed. Det bliver fest over to dage med håndbold i topklasse, masser af underholdende og fyldte tribuner med masser af stemning, siger Jan Larsen.

AG København kommer med sine tre guldvindere, Mikkel Hansen, René og Henrik Toft Hansen - og en række andre spillere, der netop har deltaget ved EM i Serbien. Desuden er vores hær af skandinaviske EM-spillere klar til semifinalen mod Nordsjælland Håndbold lørdag kl. 16.10. Det er nordmændene Ole Erevik og Håvard Tvedten samt svenskerne Jonas Larholm og Johan Jakosson.  Desuden er Kristian Kjelling fit for fight efter den skade, der holdt ham ude af det norske landshold til EM.

Du kan sikre dig billet her via hjemmesiden.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere